Basisschool De Regenboog

Feestelijke activiteiten vlot beheren

Basisschool De Regenboog heeft binnen de dagelijkse schoolwerking al veel administratie en facturen van wisselende bedragen. De warme maaltijden, fruitpakketten, het busvervoer naar de zwemles voor oudere kinderen, … De financiële medewerker is er druk mee in de weer.

Enkele keren per jaar komt daar nog een extra activiteit tegen een ‘vast tarief’ bij. Een Halloweentocht, de toneelvoorstelling, de kerstmarkt, … het is duidelijk leuk school lopen in De Regenboog! Vroeger stonden deze activiteiten synoniem met stress voor de financiële medewerker. Dagelijks rekeningen controleren en lijsten aanvullen, het is geen pretje. Ook verloren overschrijvingsformulieren in rondslingerende boekentassen waren dagelijkse kost.

Dankzij Payit verlopen de betalingen voor extra activiteiten nu een pak makkelijker. Er wordt eenvoudig een betaallink aangemaakt die alle ouders per mail ontvangen. In het dashboard ziet de financiële medewerker van De Regenboog in één oogopslag wie betaalde en dus is ingeschreven. Kortom: meer overzicht, minder werk!

Goed nieuws:
de activiteiten zijn
helemaal gratis!

Zo bieden we je de kans om de voordelen van Payit kosteloos te ontdekken. Wil je een eerste betaallink of betaalverzoek delen met een groep, volg dan het eenvoudige stappenplan.

Hoe werkt het?

Tevreden gebruikers getuigen

“Wij zijn heel blij met de ontdekking van Payit. De betalingen lopen vlot en ook de administratie gaat veel makkelijker. Deze betaaltool maakt zijn slogan écht wel waar!”

H.J., directrice basisschool De Regenboog

“Leerkracht worden was mijn roeping, helaas is de administratieve molen die bij de job hoort niet te onderschatten. Sinds een collega me Payit aanraadde, maak ik hiervoor een betaallink aan en verloopt de koekjesverkoop voor de Romereis een stuk vlotter. Ik zie het ook als een les voor de leerlingen. We denken na over digitale toepassingen en hoe we die kunnen inschakelen om de efficiëntie te verhogen.”

F.N., titularis Onze-Lieve-Vrouwecollege

“Dit jaar gebruikten we voor het eerst Payit. We waren maar wat benieuwd of deze methode minder administratie zou inhouden voor het docentenkorps. De tijdswinst die we boekten was in één woord: enorm. Ook voor acties ten voordele van studiereizen of masterclasses zullen we voortaan Payit gebruiken.”

L.L., lector verpleegkunde

“Voor onze laatste turnvoorstelling organiseerden we de betalingen via Payit. Het verbaasde ons dat we meteen zicht kregen op het aantal aangekochte tickets. Zeer handig om direct concrete bestellingen te plaatsen bij de brouwer en cateraar. Een aanrader voor elke vereniging die iets organiseert!”

L.V., voorzitter gymnastiekclub

Pluspunten

Veiligheid troef

Rechtstreekse inning

Geen administratie

Geregeld in één klik

Klaar om betalingen eenvoudig te monitoren?

Beginnen met Payit