Zij beheren hun betalingen al online

Betalingen innen voor activiteiten, samenleggen voor een geschenk of de actiekas spijzen? Payit biedt steeds de geschikte oplossing – voor scholen, bedrijven, verenigingen of vzw’s. Benieuwd waarom zij kiezen voor Payit? Ontdek het in onze cases.

mainbanner mainbanner

Tevreden gebruikers getuigen

“De prestaties van de Belgische Red Lions hebben nogal wat teweeggebracht. Onze club is enorm gegroeid. Gelukkig evolueerde ook de manier waarop we lidgelden innen mee. De leden deden vroeger een overschrijving met gepersonaliseerde mededeling of een cash betaling … Die controle nam veel tijd in beslag. Met Payit gebeurt dit – letterlijk – in enkele klikken. We zijn grote fan van het dashboard! Zo overzichtelijk!”

L.V., voorzitter gymnastiekclub

”Payit heeft onze club écht ontzorgd. Elke week stak ik uren tijd in het controleren van lidgelden of betaalstatussen. ’s Zomers voor de kampjes, ’s winters voor de nieuwe outfits en ga zo maar door. De berg administratie is absoluut kleiner geworden en er is meer tijd voor wat écht telt in onze club: samen voetballen.”

T.S., voorzitter voetbalclub Kapelle

“Onze club is enorm gegroeid. Gelukkig evolueerde ook onze manier om lidgelden te innen mee. De leden deden tot voor kort een overschrijving met gepersonaliseerde mededeling … Die controle nam veel tijd in beslag. Met Payit gebeurt dit nu – letterlijk – in enkele klikken.”

C.G., bestuurslid en hockeyspeler

Pluspunten

Veiligheid troef

Rechtstreekse inning

Geen administratie

Geregeld in één klik

Klaar om betalingen eenvoudig te monitoren?

Beginnen met Payit