Zij beheren hun betalingen al online

Betalingen innen voor activiteiten, samenleggen voor een geschenk of de actiekas spijzen? Payit biedt steeds de geschikte oplossing – voor scholen, bedrijven, verenigingen of vzw’s. Benieuwd waarom zij kiezen voor Payit? Ontdek het in onze cases.

mainbanner mainbanner

Tevreden gebruikers getuigen

“Voor onze laatste turnvoorstelling organiseerden we de betalingen via Payit. Het verbaasde ons dat we meteen zicht kregen op het aantal aangekochte tickets. Zeer handig om direct concrete bestellingen te plaatsen bij de brouwer en cateraar. Een aanrader voor elke vereniging die iets organiseert!”

L.V., voorzitter gymnastiekclub

”Aangezien we dit allemaal na onze dagtaak doen, is elke vorm van administratieve vereenvoudiging zeer welkom. Via Payit kunnen we makkelijk verzoeken uitsturen en elk aspect van de betalingen eenvoudig opvolgen. Wanneer we nu een nieuwe bijeenkomst organiseren, verloopt alles achter de schermen veel vlotter!”

N.M., penningmeester

“Met Payit hebben we steeds een correct overzicht van wie hoeveel betaalde. Organiseren is zo een stuk eenvoudiger! Vroeger moesten we de rekening van het koor frequent controleren. Soms waren er inschrijvingen die nog niet betaald werden … of waren er overschrijvingen zonder juiste vermelding, of met een fout bedrag. Dat kan nu niet meer gebeuren dankzij Payit!”

N.V., dirigent

“Onze gewaardeerde vrijwilligers zaten vroeger achter de kassa, het welgekende gekleurde geldkistje. Charmant, maar omslachtig en tijdrovend. Het aantal heer dat we naar de bank moesten om wisselgeld te voorzien of stortingen te doen … Ontelbaar! Met Payit is dat nu allemaal niet meer nodig!”

V.M., penningmeester vzw

Pluspunten

Veiligheid troef

Rechtstreekse inning

Geen administratie

Geregeld in één klik

Klaar om betalingen eenvoudig te monitoren?

Beginnen met Payit