Koor De Solsleutel

Thema-avond t.v.v. de jaarlijkse koorreis

De Solsleutel trekt elke zomer naar een andere bestemming in het buitenland. Enerzijds als teambuilding, anderzijds om samen te musiceren met andere koren. De laatste reis ging naar Wenen, de bakermat van de klassieke muziek. Om zulke verplaatsingen betaalbaar te houden, is er elk jaar een thema-avond in de stijl van de bestemming. De inschrijvingen en betalingen hiervoor bijhouden was vroeger altijd een hele klus.

Voor hun laatste evenement – het schnitzelfestijn t.v.v. de Wenenreis – deden ze een beroep op Payit voor de betalingen. Het succes was groot, net als de administratieve vereenvoudiging. Alle betalingen verschenen op het Payit-dashboard waardoor het meteen duidelijk was hoeveel inschrijvingen er waren. Dat maakte ook de voorbereiding een stuk makkelijker!

Goed nieuws:
de activiteiten zijn
helemaal gratis!

Zo bieden we je de kans om de voordelen van Payit kosteloos te ontdekken. Wil je een eerste betaallink of betaalverzoek delen met een groep, volg dan het eenvoudige stappenplan.

Hoe werkt het?

Tevreden gebruikers getuigen

“Wij zijn heel blij met de ontdekking van Payit. De betalingen lopen vlot en ook de administratie gaat veel makkelijker. Deze betaaltool maakt zijn slogan écht wel waar!”

H.J., directrice basisschool De Regenboog

“Leerkracht worden was mijn roeping, helaas is de administratieve molen die bij de job hoort niet te onderschatten. Sinds een collega me Payit aanraadde, maak ik hiervoor een betaallink aan en verloopt de koekjesverkoop voor de Romereis een stuk vlotter. Ik zie het ook als een les voor de leerlingen. We denken na over digitale toepassingen en hoe we die kunnen inschakelen om de efficiëntie te verhogen.”

F.N., titularis Onze-Lieve-Vrouwecollege

“Dit jaar gebruikten we voor het eerst Payit. We waren maar wat benieuwd of deze methode minder administratie zou inhouden voor het docentenkorps. De tijdswinst die we boekten was in één woord: enorm. Ook voor acties ten voordele van studiereizen of masterclasses zullen we voortaan Payit gebruiken.”

L.L., lector verpleegkunde

“Voor onze laatste turnvoorstelling organiseerden we de betalingen via Payit. Het verbaasde ons dat we meteen zicht kregen op het aantal aangekochte tickets. Zeer handig om direct concrete bestellingen te plaatsen bij de brouwer en cateraar. Een aanrader voor elke vereniging die iets organiseert!”

L.V., voorzitter gymnastiekclub

Pluspunten

Veiligheid troef

Rechtstreekse inning

Geen administratie

Geregeld in één klik

Klaar om betalingen eenvoudig te monitoren?

Beginnen met Payit