Middelbare school Onze-Lieve-Vrouwecollege

Koekjesverkoop voor de Romereis

De laatstejaars van het Onze-Lieve-Vrouwecollege trekken traditiegetrouw naar Rome voor ze de middelbare school verlaten. Jaarlijks wordt een koekjesverkoop georganiseerd ten voordele van deze reis. De bijhorende administratie nam vroeger echter heel wat tijd in beslag. Hopen papieren of tientallen mailtjes met bestellingen, overschrijvingen dagelijks checken, … het was een enorm werk om alles bij te houden.

Payit laat de koekjesverkoop een pak efficiënter verlopen. De leerkracht maakt makkelijk een betaallink aan, de jongeren bezorgen deze aan familie, vrienden en sympathisanten. In één oogopslag is er een duidelijk overzicht van wie hoeveel koekjes bestelde. Alle wegen mogen dan wel naar Rome leiden, de Payit-weg is ongetwijfeld de snelste!

Goed nieuws:
de activiteiten zijn
helemaal gratis!

Zo bieden we je de kans om de voordelen van Payit kosteloos te ontdekken. Wil je een eerste betaallink of betaalverzoek delen met een groep, volg dan het eenvoudige stappenplan.

Hoe werkt het?

Tevreden gebruikers getuigen

“Wij zijn heel blij met de ontdekking van Payit. De betalingen lopen vlot en ook de administratie gaat veel makkelijker. Deze betaaltool maakt zijn slogan écht wel waar!”

H.J., directrice basisschool De Regenboog

“Leerkracht worden was mijn roeping, helaas is de administratieve molen die bij de job hoort niet te onderschatten. Sinds een collega me Payit aanraadde, maak ik hiervoor een betaallink aan en verloopt de koekjesverkoop voor de Romereis een stuk vlotter. Ik zie het ook als een les voor de leerlingen. We denken na over digitale toepassingen en hoe we die kunnen inschakelen om de efficiëntie te verhogen.”

F.N., titularis Onze-Lieve-Vrouwecollege

“Dit jaar gebruikten we voor het eerst Payit. We waren maar wat benieuwd of deze methode minder administratie zou inhouden voor het docentenkorps. De tijdswinst die we boekten was in één woord: enorm. Ook voor acties ten voordele van studiereizen of masterclasses zullen we voortaan Payit gebruiken.”

L.L., lector verpleegkunde

“Voor onze laatste turnvoorstelling organiseerden we de betalingen via Payit. Het verbaasde ons dat we meteen zicht kregen op het aantal aangekochte tickets. Zeer handig om direct concrete bestellingen te plaatsen bij de brouwer en cateraar. Een aanrader voor elke vereniging die iets organiseert!”

L.V., voorzitter gymnastiekclub

Pluspunten

Veiligheid troef

Rechtstreekse inning

Geen administratie

Geregeld in één klik

Klaar om betalingen eenvoudig te monitoren?

Beginnen met Payit