Payit voor
scholen

Scholen krijgen doorgaans te maken met een grote berg administratie. Om de schoolkas extra te spijzen worden regelmatig acties of evenementen georganiseerd. Met Payit brengt dit geen extra administratie teweeg, integendeel! Dankzij Payit is betalingen innen en controleren mogelijk in enkele klikken!

Heel wat directies, penningmeesters en secretarissen zijn het erover eens: Payit is dé ideale betaaloplossing. Stuur één link uit en zie overzichtelijk en snel wie al betaalde. Time really is money!

mainbanner mainbanner

Tevreden gebruikers getuigen

“Wij zijn heel blij met de ontdekking van Payit. De betalingen lopen vlot en ook de administratie gaat veel makkelijker. Deze betaaltool maakt zijn slogan écht wel waar!”

H.J., directrice basisschool De Regenboog

“Leerkracht worden was mijn roeping, helaas is de administratieve molen die bij de job hoort niet te onderschatten. Sinds een collega me Payit aanraadde, maak ik hiervoor een betaallink aan en verloopt de koekjesverkoop voor de Romereis een stuk vlotter. Ik zie het ook als een les voor de leerlingen. We denken na over digitale toepassingen en hoe we die kunnen inschakelen om de efficiëntie te verhogen.”

F.N., titularis Onze-Lieve-Vrouwecollege

“Dit jaar gebruikten we voor het eerst Payit. We waren maar wat benieuwd of deze methode minder administratie zou inhouden voor het docentenkorps. De tijdswinst die we boekten was in één woord: enorm. Ook voor acties ten voordele van studiereizen of masterclasses zullen we voortaan Payit gebruiken.”

L.L., lector verpleegkunde

Pluspunten

Veiligheid troef

Rechtstreekse inning

Geen administratie

Geregeld in één klik

Ook Payit introduceren op jouw school? Heel eenvoudig!

Beginnen met Payit